Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Να είστε προετοιμασμένοι!

Αστεροειδής YU-55 Βελτιώσεις Φωτογραφία - Εικόνα
Από τον Robert Morningstar
06.11.11


Ο Richard Hoagland έστειλε τις πρώτες φωτογραφίες του YU-55 και δεν φαίνεται καθόλου σαν ένα "τυπικό αστεροειδή". Πήρε την πρώτη εικόνα (αριστερά πρώτη φωτογραφία) και έκανε κάποιες βελτιώσεις για τη βελτίωση της εικόνας.

Ο YU-55 έχει μια ενδιαφέρουσα γεωμετρία. Η πλευρά του που βλέπει προς το δορυφορικό τηλεσκόπιο που τον τράβηξαν τον κάνει να μοιάζει σαν ημισφαιρικός ή πιατάκι-αντίστοιχα, παρόμοιο με το σκάφος που αναβοσβήνει και εμφανίζεται στο περίφημο βίντεο της NASA το οποίο βγήκε στην φόρα σαν αποτυχημένο  πείραμα πρόσδεσης, που παρασύρθηκε μακριά  και περικυκλώθηκε από "κρυστάλλους πάγου" (ΑΤΙΑ) (σύμφωνα με τη NASA).











Σας  επισυνάπτω τις βελτιωμένες φωτογραφίες μου του YU-55    για τη μελέτη σας.

Κοιτάζοντας τον, φαίνεται να υπάρχει πάρα πολλή συμμετρία σε αυτό το αντικείμενο, για να είναι ένας συνηθισμένος αστεροειδής.
Επιτρέψτε μου να ξέρω τι σκέφτεστε. Μοιάζει περισσότερο σαν ένα μικροσκοπικό φεγγάρι.

Μόλις είδα την τροχιά του  από την τηλεόραση και έχετε δίκιο, θα έπρεπε να έχει απομακρυνθεί από  το φεγγάρι με μεγάλη διαφορά (αν ότι έδειξε το CNN ήταν ακριβής). Αναφέρθηκε επίσης ότι ο χρόνος διέλευσης θα είναι "περίπου στις 6:30" το βράδυ, Ανατολική ώρα ....

Ακόμα αναζητούν επιβεβαίωση και πιο ακριβή στοιχεία προσέγγισης του.

Αναρωτιέμαι αν  παρακολουθείται  ακόμη ...

Robert










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.