Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Που πας ρε πρόβατακο με την ταμπέλα στην πλάτη?

Πως πάμε προβατάκι αντέχουμε την πίεση? Έχουμε καιρό να τα πούμε και λέω μπας και έγινε κάνα θαύμα και κατάλαβες οτι ο τυπάκος μέσα στην στρούγκα με την κόκκινη ποδια δεν είναι ο αει βασιλης!
Έρχονται προβατακο μου οι σωτήρες σου , σωτήρες βγαλμένοι απο καθαρά μονοπάτια, απο ξάστερες περπατησιές και εσύ προβατακο μου καλείσαι να τους βάλεις στην θέση του μονάρχη!!




Ακόμα δεν κατάλαβες πως και η στρούγκα μίκρυνε ,πως και ο αφέντης έχει στολή με ςς και καλείσαι σε λίγο να πάρεις αποφάσεις να σώσεις την γενιά σου!
Το τριφύλλι λιγοστό πια προβατακο και η πίεση για γάλα και μαλλί διπλασιασμένη! Κάθε ένας από το κοπάδι με μια ταμπέλα στην πλάτη ,άλλη με πράσινο ήλιο ,άλλη με μπλε ,άλλη κόκκινη με σφυρί,ΑΛΛΗ ΜΕ ΠΙΣΤΗ,άλλοι με νόμους άνομους όλοι με ταμπέλες διαχωρισμού..θα γιομίσεις ταμπέλες προβατακο θα έρθουν πολλές ακόμα..και δεν είναι ταμπέλες διαφημιστικές είναι ταμπέλες τύφλωσης!Το περίεργο είναι προβατακο οι ενώ δεν κατάφερες να αλλάξεις τίποτα ,να μάθεις την αλήθεια ,να ανέβεις επίπεδό σε νόηση ,να γίνεις μια στιγμή ελεύθερο πνεύμα ώστε να κατανοήσεις τι ακριβός γίνεται σου μπαστακωθηκανε νέοι σωτήρες ..που όμως και αυτοί έχουν ταμπέλα στην πλάτη!! Ταμπέλα ιδεολογικοί ,ταμπέλα συστήματος ,ταμπέλα χρώματός και πίστης!
Α ρε προβατακο γιατί δεν τους λες ότι το πρόβλημα είναι οι ταμπέλες ?...Γιατί κάποιος δεν τους λέει ότι μέσα από το ίδιο σύστημά ,το σύστημα εχθρό για τα προβατάκια λύση δεν θα βρεθεί ποτέ?..ΦΩΝΑΞΕ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΟ ίσως κάποιος σε ακούσει έστω και ένας ,έστω και ένας είναι ακόμα μια ψυχή που θα γλυτώσει!
Φώναξε τους ρε προβατακο σε ΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ,ΣΕ ΠΟΙΟ ΓΡΑΝΑΖΙ θα κάνετε πολιτική? Με ποιους θα συνεργαστείτε αύριο αφού είναι επίθεση σε όλες τις στάνες και ο εχθρός δεν ακολουθεί νόμους και συντάγματα αλλά ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ!!!!
Ρε κακομοίρη προβατακο η λύση είσαι εσύ ρε, κανε μια μπραφ και ξήλωσε την ταμπέλα ,όλες τις ταμπέλες και γίνε ένα κοπάδι άγριο , αγρίεψε ρε προβατακο ,λύσσαξε γιατί την ώρα που ο αει βασιλης θα κατεβάζει την μαχαίρα θα μείνει πανό στο άψυχο σώμα σου μόνο η ταμπέλα !!!

 Κατάλαβε το γρήγορα ρε προβατακο ,μόνο η φάρα σου είναι για βρώση όλοι οι άλλοι θα είναι ξάπλα με γεμάτη την κοιλιά και απλά θα περιμένουν να ξανάρθει η εποχή για την  νέα σοδειά -σφαγή!
Ο κόσμος σου προβατακο πηγαίνει βουρ για παγκόσμιο πόλεμο ,πηγαίνει βουρ για την γενοκτονία σου και οι σωτήρες σου επιμένουν να σου δείχνουν τον τρόπω να πάρεις πίσω τα ζωγραφιστά χαρτάκια!

Γιατί κανένας σωτήρας σου δεν σου έχει πει ότι ο ρυθμός γεννήσεων του έθνους σου είναι στο 1,3 πράγμα που σημαίνει ιστορικά ότι σε εκατό χρονιά η στάνη σου θα έχει τελείωση για πάντα? Γιατί επιμένουν οι σωτήρες σου να σε κρατάνε σε μια ευρωπη που σε έχει οδηγήσει είτε από τα χρέη είτε από την στέρηση παραγωγής είτε από τους νόμους του μεταναστευτικού να βρίσκεσαι στο 1,3 . ?


Παρ το τώρα χαμπάρι προβατακο η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ,σταμάτα να μαλακίζεσαι με πολιτική,νόμους ,τιμιότητες και ευγένεια...λύσσαξε τώρα ακόνισε το μαχαίρι τώρα ... λύκοι θα υπάρχουν όσο υπάρχουν πρόβατα..όταν όμως εσύ γίνεις λυκος τότε η αγέλη σου θα κοιτάζει το πάνθεον των θεών με περηφάνια !! Σταμάτα να είσαι το μίασμα της φυλής σου.. απευδησου το φορεματάκι του προδότη και κανε την φυλή σου περήφανη όπως της αξίζει
!

STRANGER
ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.