Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Προσωπικές προσκλήσεις του Πατριωτικού Μετώπου σε όλους τους επικεφαλείς των Φορέων και των Αντιμνημονιακών Κινημάτων για τη Διαβούλευση της 8ης Απριλίου.


Προσωπικές προσκλήσεις για συμμετοχή στη Διαβούλευση της 8ης Απριλίου και μάλιστα ιδιοχείρως, παραδίδει από σήμερα το Πατριωτικό Μέτωπο, σε όλους τους επικεφαλείς των Φορέων και των Αντιμνημονιακών Κινημάτων.


Με ομόφωνη απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, οι προσκλήσεις θα παραδοθούν σε όλους τους Πολιτικούς και Κοινωνικούς Φορείς (κόμματα, συνδικάτα, σύλλογοι, ομάδες πρωτοβουλιών κλπ), καθώς και  τα Αντιμνημονιακά Κινήματα, χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση και από οποιονδήποτε ιδεολογικοπολιτικό χώρο και αν προέρχονται, πλην φυσικά αυτών του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ.






Μέσα από αυτήν την διαδικασία και δεδομένης της θέσης του ΠΑΜ, πως δεν διεκδικεί ούτε την πατρότητα της πρότασης, ούτε καμία πρωτοκαθεδρία, επιχειρείται να ξεκαθαρισθεί το τοπίο, το σχετικό με το ποιοι πραγματικά επιθυμούν να απαλλαγούμε από τη σημερινή κατάσταση και ποιοι απλά χρησιμοποιούν αντιμνημονιακό λόγο, για κατανάλωση και άγρα ψήφων.


Να υπενθυμίσουμε εδώ πως η πρόσκληση στη Διαβούλευση της 8ης Απριλίου, αφορά σε κοινή κάθοδο στις εκλογές όλων των κοινωνικών και πολιτικών αντιμνημονιακών φορέων, με στόχο την συγκρότηση Συντακτικής Βουλής και με δεδομένο το Σύνταγμα της Άμεσης Δημοκρατίας το οποίο εδώ και δύο χρόνια, προετοίμασε και παρουσίασε στον ελληνικό Λαό το Πατριωτικό Μέτωπο. Μια προοπτική η οποία είναι  μονόδρομος και για τον ελληνικό Λαό, βασισμένη μάλιστα στην απόλυτα επιτυχημένη διαδρομή την οποία με αναίμακτο και ειρηνικό τρόπο ακολούθησε ο Ισλανδικός Λαός. Με αποτέλεσμα ως γνωστόν, να αρνηθεί την πληρωμή του επαχθούς χρέους και να βάλει στη φυλακή, πολιτικούς των προηγουμένων καθεστώτων, που οδήγησαν την Ισλανδία στην οικονομική και κοινωνική καταστροφή.


Οι στιγμές που βιώνει η Πατρίδα και ο Λαός μας είναι τραγικές και η ευθύνη όλων μας απέναντι στην ιστορία αυτού του τόπου αλλά και στις νέες γενιές, είναι τεράστια. Το πρότυπο της Συντακτικής Βουλής, με Αμεσοδημοκρατικό Σύνταγμα και όλες τις εξουσίες περασμένες στο Λαό, είναι αδιαμφισβήτητα ο δρόμος που μας χωράει όλους. Είθε τα «όνειρα να πάρουν εκδίκηση» και να ξεμπερδεύουμε επιτέλους με αυτήν την «βασιλεία των χωροφυλάκων».


Πατριωτικό Μέτωπο


Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης


Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,


10557, Σύνταγμα, Αθήνα


Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652


Τηλ. Προέδρου: 6980292626


http://www.pamet.gr  mailto:pametopo@gmail.com


Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,


54655, Θεσσαλονίκη


Τηλ. 2310421940


Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,


Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο                                


Τηλ. 2691026221


Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων «Αλληλέγγυον»


Αγίας Σοφίας 50, Κολωνός, Αθήνα


http://www.allilegion.gr   mailto:allilegion@gmail.com


Τηλ. 2105141443


Τηλέφωνα Διαχειριστών: 6975646728, 6932647605

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.