Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Σαραγεβοποίηση της Αθήνας.


Αθήνα  1 Φεβρουαρίου  2013.

Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.
Με μέθοδο, κλιμάκωση των κινήσεών του και σταθερή επιθετική πολιτική σε όλα τα μέτωπα, συνεχίζει ο σουλτάνος Ερντογάν, να σαραγεβοποιεί την Αθήνα.
Στην τελευταία του συνάντηση με τον Σαμαρά στο Κατάρ, μίλησε πια ανοιχτά για εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνων στην Αθήνα, τους οποίους ούτε λίγο ούτε πολύ, έθεσε υπό την προστασία της Άγκυρας.

Από την πλευρά τους, οργανωμένες ομάδες των μουσουλμάνων της Αθήνας, εξέφρασαν «την ευγνωμοσύνη τους προς τον κ. Τούρκο πρωθυπουργό». Όπως φέρεται να δήλωσε ο Μαζέν Ρασσάς, αντιπρόεδρος της μουσουλμανικής ένωσης Ελλάδας, «η προσφορά του (Ερντογάν) μας έκανε πολύ ευχαριστημένους».
Ο μεθοδικός και μακροχρόνιος σχεδιασμός της τουρκικής ΜΙΤ, (μυστική υπηρεσία της Τουρκίας), για προώθηση παράνομων μεταναστών στην χώρα μας, φαίνεται να θεωρείται από τους Τούρκους επιτελείς, πως βρίσκεται στη φάση της ολοκλήρωσής του. Και αυτό που απομένει, είναι η «ευκαιρία» ριζοσπαστικοποίησης των εκατοντάδων χιλιάδων πεινασμένων μουσουλμάνων της Αθήνας, κατά «των παλιανθρώπων Ελλήνων, οι οποίοι παραβιάζουν τις θρησκευτικές τους ελευθερίες».
Το ανίκανο και ηλίθιο πολιτικό προσωπικό της χώρας, για τρεις δεκαετίες τουλάχιστον, έκανε ότι μπορούσε, για να συντονιστεί με το σχεδιασμό των Τούρκων νεοοθωμανών εθνικιστών:
  • Υπέγραψε τις συμφωνίες του Δουβλίνου. Συμφωνίες που μόνο ένας κρετίνος και εχθρός της ίδιας του της κοινωνίας του θα μπορούσε να υπογράψει και οι οποίες «απαγορεύουν στην ουσία την μετακίνηση των παράνομων μεταναστών σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης, όπου και ψωμί και δουλειές υπάρχουν».
  • Με τις κρατικοδίαιτες ΜΚΟ, έκανε ότι μπορούσε για να κρατήσει τους πεινασμένους παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Αθήνα. Με στόχο να «καθίσουν στα αυγά τους» διαφόρων τύπων ιδιοτελείς φωνασκούντες, περί «δικαιωμάτων του ατόμου και θρησκευτικών ελευθεριών», αναπτύχθηκε μια ολόκληρη «μηχανή» χρηματοδότησης ΜΚΟανθρώπων, λάθροβιώντων στις παρυφές της κυβερνητικής μηχανής. Έτσι, αρνήθηκε συστηματικά, να δώσει μαζικά στους ανθρώπους αυτούς  το κίτρινο χαρτί του πολιτικού ασύλου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, όπως θα ήταν και ανθρωπιστικό αλλά και λογικό να πράξει. Γνωρίζοντας φυσικά από πρώτο χέρι από τις κρατικές υπηρεσίες, πως οι άνθρωποι αυτοί, προφανώς δεν ήλθαν στην Ελλάδα για να γίνουν… Έλληνες πολίτες, αλλά επειδή την είδαν ως «γέφυρα για τον «παράδεισο» της Δυτικής Ευρώπης. Και φυσικά να τους δώσει έτσι το δικαίωμα να προσανατολιστούν αμέσως στις χώρες προορισμού τους, όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Ολλανδία, η Αυστρία, όπου τους περιμένουν οργανωμένες κοινότητες των χωρών από τις οποίες προέρχονται, αλλά και δουλειά και σπίτι. Μια πρόταση που εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια, έχει κατατεθεί δημοσίως, από το Πατριωτικό/Αμεσοδημοκρατικό μας Κίνημα, το Πατριωτικό Μέτωπο.
  • Με «πολιορκητικό κριό», την τυχοδιωκτική «ροζουλί αριστερά» του Τσίπρα, το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα ενοχοποίησε/αδρανοποίησε συστηματικά, τα ιστορικά δημοκρατικά και πατριωτικά αντανακλαστικά του Λαού μας. Χαρίζοντας επίσης συστηματικά, τον αγνό και άδολο ιστορικό πατριωτισμό του Έλληνα, αυτόν που γέννησε την επανάσταση του ’21, την εθνική αντίσταση αλλά και κάθε μορφή κοινωνικής αντίστασης, σε τάγματα εφόδου και σε υμνητές του Χίτλερ. Έτσι, αντί σήμερα να έχουμε μια ξεκάθαρη, πατριωτική, δημοκρατική αλλά και ανθρώπινη μεταναστευτική πολιτική, έχουμε ανθρώπους οι οποίοι, λειτουργώντας ως εθελοντές πράκτορες του τουρκικού εθνικισμού/επεκτατισμού, με ανέξοδους «τσαμπουκάδες» και μαχαιρώματα, ανάβουν καθημερινά το φυτίλι που οδηγεί στον πυροκροτητή της Σαραγιεβοποίησης της Αθήνας. Και το χειρότερο: Στήνεται από την υποτιθέμενη «ευαίσθητη αριστερά» του Τσίπρα, πάνω στην πλάτη ενός ολόκληρου Λαού, ένα βρωμερό παιχνίδι δαιμονοποίησής του, ως «Λαού ρατσιστικού και ξενοφοβικού». Κάτι σαν αυτό που συστηματικά έγινε σε βάρος του Σέρβικου Λαού – για να προκύψουν φυσικά οι εγκληματικοί ΝΑΤΟικοί βομβαρδισμοί τους οποίους στήριξε και η Ελλάδα. Ενός Λαού που αντιστάθηκε πρώτος στους Ναζί. Ενός Λαού που συμμετείχε διαχρονικά σε κάθε αγώνα για ελευθερία, δημοκρατία και αξιοπρέπεια και ο οποίος ξαφνικά, επειδή το ήθελε ο Χόλμπρουκ και η παρέα του, μετατράπηκε σε «χασάπη των Βαλκανίων». Συνεπικουρούμενοι μάλιστα οι διάφοροι Χόλμπρουκ, από «συντρόφους» του Τσίπρα και του Τρεμόπουλου, «αριστερούς ριζοσπάστες» όπως ο Γιόσκα Φίσερ, Ντανιέλ Κον Μπετίτ και Μπερνάρ Κουσνέρ (ναι αυτού του τύπου που έγινε Κυβερνήτης του Κοσόβου και πρώην Προέδρου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, με τις «παστίλιες για τον πόνο των άλλων»).
Με θλίψη αλλά και αγωνία, έρχεται στο νου μου το καλοκαίρι του 1994. όταν εκπροσωπώντας μια ομάδα σκέψης, αντίθετης με τον «ιερό πόλεμο» των Σέρβων κατά του Ισλάμ» στη Βοσνία, ρώτησα τον τότε Πρόεδρο της Σερβικής Δημοκρατίας και νυν έγκλειστο στα κρατητήρια του «δικαστηρίου» της Χάγης, Ράντοβαν Κάραζιτς:
«Ποιος είχε την ηλίθια ιδέα κ. Πρόεδρε, να ορίσει αυτόν τον πόλεμο, ως πόλεμο μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων και όχι μεταξύ Σέρβων και Τουρκογενών;»
«Δυστυχώς εγώ», μου απάντησε τότε ο δυστυχής γιατρός, που σήμερα πληρώνει το αντίτιμο της επιλογής του. Μια επιλογή στην οποία τον έσπρωξαν κάποιοι κύριοι (όπως το σκοτεινό κομμάτι του USA Administration, ο Χόλμπρουκ και κάποιοι περίεργοι τύποι της Jerusalem Post) που τον διαβεβαίωσαν πως θα πρέπει να στηρίξει τον αγώνα του, στην επικοινωνιακή λογική του «ιερού πολέμου των Χριστιανών κατά του Ισλάμ. Για να έχει έτσι – του έταξαν – τη συμπαράσταση της διεθνούς χριστιανικής κοινότητας, αλλά και των Ισραηλινών».
Το ίδιο και απαράλλακτο παιχνίδι παίζεται σήμερα στην Ελλάδα και δη στην Αθήνα. Την Ελλάδα που ιστορικά τουλάχιστον, δεν είχε, σχεδόν ποτέ εχθρικές σχέσεις με μουσουλμανικές χώρες όπως το Ιραν, η Συρία, η Αίγυπτος, η Ιορδανία, το Ιρακ αλλά και σχεδόν με όλες τις Αραβικές χώρες, στις οποίες είχε αναπτύξει και μεγάλης έκτασης επενδυτικά προγράμματα.
Συστηματικά η «επίσημη Ελλάδα», με τη βοήθεια του συνολικού φάσματος του ανίκανου και ηλίθιου πολιτικού προσωπικού της χώρας, όλων σχεδόν των πολιτικών παρατάξεων, αποδέχεται και «στήνει» για λογαριασμό αλλότριων συμφερόντων, λογικές «ιερού πολέμου» κατά του Ισλάμ. Με μοχλό τους εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους που είναι παγιδευμένοι ως παράνομοι μετανάστες στην πενόμενη Αθήνα, από τους ίδιους αυτούς πολιτικούς, δεξιούς και αριστερούς. Σε ένα άκρως εμφυλιοπολεμικό και επικίνδυνο παιχνίδι εθνομηδενιστών/εθνικιστών, ρατσιστών/αντιρατσιστών, πατριωτών και  προδοτών, όπου όλοι χρειάζονται τους παράνομους μετανάστες, για να στήνουν τη θλιβερή τους πολιτική υπόσταση.
Ο Σαμαράς από την πλευρά του, πέρα από την πλήρη αποτυχία της πολιτικής του σε όλα τα πεδία, διολισθαίνει στα ίδια λάθη των Μιλόσεβιτς/Κάραζιτς.
Έχοντας κορυφαίους συμβούλους οι οποίοι συνδέονται με συγκεκριμένα ισραηλογερμανικά συμφέροντα, ο αφελής Πρωθυπουργός, πιστεύει πως βρίσκεται σε καλό δρόμο. Πως στο ενδεχόμενο σύγκρουσης με την Τουρκία, θα προστρέξουν οι Ισραηλινοί και οι «φίλοι τους» Γερμανοί, να τον βοηθήσουν.
Μάλλον δεν βλέπει, δεν μπορεί να δει το γεγονός ότι, οι «φίλοι του», κατάφεραν και μετέτρεψαν τις αραβικές χώρες, τη μία μετά την άλλη, σε απέραντο πεδίο εμφύλιων σπαραγμών. Και πως δεν θα διστάσουν να ρίξουν την Ελλάδα, στο ανεξέλεγκτο χάος του «ιερού πολέμου», όποτε αυτοί το κρίνουν σκόπιμο.
Έτσι, με ένα πολιτικό προσωπικό ηλιθίων, με έναν Λαό που ψάχνεται ακόμη να κρατηθεί από τον ευδαιμονισμό των δανεικών στον οποίο για δεκαετίες των εκπαίδευσαν (και τώρα τον οδηγούν στην ζητιανιά των κοινωνικών παντοπωλείων και των ανθρωπιστικών βοηθειών), με μια κρατική μηχανή πλήρως ξεχαρβαλωμένη, το μόνο που μπορεί να σκεφθεί κανείς νηφάλια ως… μεταφυσική και μόνον δυστυχώς διάσταση, είναι το, ο Θεός να βάλει το χέρι του.
Είθε την ύστατη στιγμή, οι κρατούντες, να καταλάβουν πως «γύρω τους κτίζουν τείχη και να ακούσουν τον κρότον των κτιστών». Είθε να στρέψουν το βλέμμα τους στην φωνή του Πατριωτικού Μετώπου που επαναλαμβάνει:
  • Καταργήστε μονομερώς το σύνολο της Συνθήκης του Δουβλίνου, 1, 2, και 3.
  • Δώστε σε όλους τους μετανάστες το κίτρινο χαρτάκι του πολιτικού πρόσφυγα στο πλαίσιο του UNHCR. Γνωρίζετε πως η συντριπτική πλειοψηφία από αυτούς τους δυστυχείς και εξαθλιωμένους ανθρώπους, θα φύγουν αμέσως για τις χώρες τελικού τους προορισμού: Τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Αυστρία.
  • Ελέγξτε άμεσα τη δράση των ροζουλί ΜΚΟ οι οποίες κρατούν για πέντε ψωροδεκάρες αιχμαλώτους στη χώρα μας, τους πεινασμένους και εξαθλιωμένους αυτούς ανθρώπους.
  • Χτυπήστε αλύπητα τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας που δρουν κυριολεκτικά ανενόχλητες στη χώρα μας.
  • Σταθείτε επιτέλους δίπλα στους αγωνιζόμενους κατά του τουρκικού εθνικισμού Πομάκους της Θράκης μας.
  • Ξυπνήστε επιτέλους και ανακόψτε την πορεία της χώρας στην άβυσσο.
Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr
pametopo@gmail.com
«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr
allilegion@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.