Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Σελίδα στο facebook, με το όνομα "ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ" κάνει περίεργες αναρτήσεις!!!




Προς κάθε ενδιαφερόμενο, η συγκεκριμένη σελίδα (ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ) οφείλει να μας απαντήσει μέσα σε 24 ώρες εάν υποστηρίζει την χρυσή αυγή, παρακάτω σας παραθέτω και τους λόγους τους οποίους οφείλει να το κάνει:
Στις 28/02/2013 και ώρα 18:30 η σελίδα κοινοποίησε αυτό το άρθρο:  Όλες οι εφημερίδες ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ πολεμούν την Χρυσή Αυγή!! 




Σε σχόλιο που έκανα είπα έγραψα αυτό:

Δηλαδή η σελίδα σας υποστηρίζει την χρυσή αυγή? παρακαλώ να μου απαντήσει επισήμως η σελίδα, και εάν υποστηρίζετε την χρυσή αυγή τότε μετονομάστε την σελίδα από Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε χρυσή αυγή, περιμένω απάντηση σας.

Για τους τύπους θα αναφέρω ότι δεν υποστηρίζω κανένα κόμμα! και επίσης ότι το μόνο που με εκφράζει είναι η Αληθινή Δημοκρατία, είμαι Έλληνας Πατριώτης και όχι τσιράκι των ναζί!

Οι διαχειριστές αυτής της σελίδας οφείλουν να απαντήσουν!
Κοινοποιήστε και Διαδώστε!!!






Πηγή: facebook.

Σχόλιο Bloger: 
Σε αυτήν την Χώρα που ζούμε και έχουμε τυραννηθεί από τέτοιους εχθρούς, με πολλούς νεκρούς Έλληνες, η συγκεκριμένη σελίδα "γιαλαντζί" στο facebook 
(ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ)
ΟΦΕΊΛΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!!!

Φτάνει πια με τους αριστεροδεξιούς φασίστες και τους  Εθνομηδενιστές, όλοι τους ξένα συμφέροντα υπηρετούν ο Έλληνας δεν έχει κόμματα ο Έλληνας δεν κάνει ούτε και δέχεται ρουσφέτια!!!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.